Mindset Coaching Workshop

Particulieren & Bedrijven

Workshop iedere week

Understand your Mind!

Deze 1 daagse workshop zal op iedere vrijdag gehouden worden maar kan ook op zaterdag indien gewenst, na bestelling zal een datum worden afgestemd met u. Kies zelf welke vrijdag of zaterdag uitkomt. Inschrijving is voor zowel consumenten als bedrijven.


Onderzoekt toont aan dat we gemiddeld 70% van onze tijd in overleving / stress leven.
Stress hormonen zijn verslavend zonder dat we er bewust van zijn en hebben een enorme invloed heeft op onze besluitvorming, creativiteit, samenwerking en uiting vanuit onszelf of vanuit het bedrijf waar we werkzaam zijn. Je voelt je niet lekker, heb nergens zin in, bent negatief veelal, bent veel moe zonder reden, je krijgt je doelen niet bereikt of krijgt allerlei aandoeningen zonder duidelijke oorzaak van de medische wereld, met uitzondering van 5% van de ziektes die wel genetisch overdraagbaar zijn allemaal veroorzaakt door stress!


In de workshop leer ik je hoe je brein werkt en hoe je brein en lichaam samenwerken (of soms nadelig elkaar beinvloeden!), ik geef je tools vanuit de wetenschap onderbouwd die je bewust maken en ons vanuit creatie laten leven.


Waarom zou je wachten tot een burnout, tot ziekte, tot een punt waarop je moet? Bied het proactief aan richting medewerkers ter voorkoming van burnouts en gestreste medewerkers.


De voordelen zijn enorm!

- Bewustwording van de werking van ons brein en lichaam

- Vermindering van stress en alle bijkomende effecten als uitval (burnouts/werkdruk)

- Je krijgt tools om ongewenste patronen te doorbreken (meditatie en diverse andere tools)

- Meer creativiteit (persoonlijk en binnen bedrijven)

- Meer samenwerking binnen bedrijven door positievere houding

- Meer employee-happyness en een one-company attitude

- Persoonlijk om je doelen te bereiken


De workshops worden gehouden worden op iedere vrijdag of zaterdag in de omgeving Dordrecht, op verzoek is door heel Nederland, Belgie, Duitsland of Verenigd Koninkrijk een workshop te boeken in het Nederlands of Engels gegeven.  Ook zijn er mogelijkheden om uw vestigingen in het buitenland te trainen. Lunch, koffie, thee en fris zijn inbegrepen.


Er is ruimte tot 20 personen en er zijn kortingsstaffels vanaf 3 personen.


Standaardprijs is € 550,00 per persoon Incl.BTW