Over mij & MiltiCo Mindset Coaching

Mijn naam is Marcel van Milt. Ik ben 45 jaar, ik ben getrouwd en leef in Dordrecht met mijn vrouw Dana, onze 3 geweldige jongens van 10, 13 en 16 jaar en onze hond Max.

Ik ben op dagelijkse basis bezig met alles rondom mindset, neurowetenschap, neurplasticiteit, epigenetica en alles wat verwant is aan mindset vanuit de wetenschap. 

De wetenschap facineerd mij enorm en met name het raakvlak van het "tastbare" in combinatie met mindset trekt mij aan hierin.  

Mijn voorbeelden hierin zijn o.a. Dr. Joe Dispenza waar ik consultant ben in training voor NeuroChangeSolutioons, Dr. Bruce Lipton en vele andere inspirerende mensen die een basis hebben gevormd voor mijn leermethode.

Ik ben reeds 23 jaar actief binnen de ICT waar vanuit ik ook mijn eigen onderneming heb en ik veelal als consultant en leidinggevende rollen invulling heb gegeven. Mijn passie is altijd geweest om mensen te helpen, of het nu vanuit een teamlead rol is waar je processen qua efficientie verbeterd of vanuit een mindset coach rol waar je mensen persoonlijk tools geeft om hun leven optimaal te leven.


MiltiCo Mindset Coaching 
MiltiCo Mindset Coaching helpt bedrijven en particulieren vanuit Mindset coaching, onderbouwd en bewezen vanuit de neurowetenschap.

De programma's bestaan uit 1:1 sessies of uit 1 of 2-daagse workshops waar vanuit een stuk uitleg wordt gegevenhoe ons brein werkt, hoe besluitvorming beinvloed wordt door emoties, hoe situaties van stress middels handige tools voorkomen kunnen worden.

Met behulp van onderbouwing, inzichten en tools vanuit de neurowetenschap, bieden wij op maat gemaakte coachingprogramma's om de mindset van mensen te versterken en hun prestaties te verbeteren, meer creativiteit, minder uitval door stress en een gezondere bedrijfsvoering, vanuit de mens zelf gedreven. 🧠💪


Onze aanpak combineert bewezen methoden uit de neurowetenschap met innovatieve strategieën om een positieve en productieve werkomgeving te creëren. 

Met Miltico Mindset Coaching kunnen bedrijven hun teams inspireren, motiveren en empoweren om hun volledige potentieel te bereiken. 🚀

Ben je klaar om de kracht van een inside out gezonde bedrijfsvoering te ontdekken? Neem contact met ons op en ontdek hoe Miltico Mindset Coaching jouw organisatie kan transformeren! 💼✨"


Het programma richt zich op persoonlijk vlak en is tevens enorm toepasbaar binnen bedrijven.

Door te begrijpen hoe je lichaam en je brein werkt, hoe je gedachtes jouw realiteit creeren ben je ook in staat met de aangeleerde tools (waaronder meditatie) jouw persoonlijkheid en daaruit jouw persoonlijke realiteit te veranderen. 

Ga met me mee op deze facinerende reis waarin je zoveel zult leren over hoe jij als mens enorm bijzonder bent en met de juiste inzet jouw droomleven kunt realiseren? 

Voorkom en turn het moment dat jouw stress hormonen jouw letterlijk ziek maken met alle gevolgen van dien. 

Why Wait?!