Maatwerk Oplossingen Bedrijven

Investeer in uw personeel en benut de resultaten in uw bedrijf!

Mindset Maatwerk oplossingen

  • Vandaag de dag investeren we als bedrijf al meer in zaken als sporten van de zaak, massages op kantoor, sporten als bootcamps, extra's met verjaardagen en allerlei externe zaken om ons personeel happy te houden. Wat vaak mist is het interne stuk, hoe houden we ons personeel positief qua mindset, hoe zorgen we voor creativiteit, hoe bevorderen we de "zin" in het werk, in het samenwerken, in personeel die positief samenwerkt en nieuwe ide├źn omarmd? 

  • MiltiCo bied maatprogramma's waarin het personeel enerzijds informatie word bijgebracht hoe ons brein werkt, hoe emoties tot stand komen, hoe onze besluitvorming dagelijks effect heeft vanuit ons brein en hoe we door te begrijpen hoe het werkt hier invloed op krijgen. Het resultaat is niet alleen dat uw personeel allerlei handvaten heeft om alle aspecten uit zijn leven (prive en zakelijk) anders aan te pakken maar zal leiden tot meer samenwerking, een positieve mindset, meer creativiteit en minder uitval van personeel wegens stress en hieruit voortkomend ziekteverzuim. De investering zal het dubbel en dwars (proactief)  waard zijn! 

  • Samenwerking is op vele manieren mogelijk, van 1:1 sessies met personeel die er behoefte aan hebben tot structurele beschikbaarheid in een dagdeel.

  • Neem contact op om de gewenste situtie en omstandheden voor uw bedrijf door te spreken.